Banner created with MyBannerMaker.com

Οι περαστικοί...!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκα βαμπίρ δάγκωσε ηλικιωμένο για να του πιει το αίμα!

Μια γυναίκα στη Φλόριντα η οποία υποστηρίζει ότι είναι βρικόλακας συνελήφθη αφού επιτέθηκε βίαια σε έναν άντρα σε αναπηρική καρέκλα για να τον δαγκώσει στο πρόσωπο και τα χέρια του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία λίγες μέρες πριν.


Ο 69χρονος Milton Ellis είπε στην αστυνομία του St. Petersburg της Φλόριντα ότι ο ίδιος και η...

22χρονη Josephine Smith συναντήθηκαν στο δρόμο και πήγαν σε κοντινό εστιατόριο επειδή έβρεχε. Είπε ότι για κάποιο λόγο αποκοιμήθηκε στο μηχανοκίνητο αναπηρικό καροτσάκι του και όταν ξύπνησε βρήκε την Smith να είναι από πάνω του.. Ο Ellis ανέφερε στις αρχές ότι η Smith του είπε: «Είμαι ένα βαμπίρ. Πρόκειται να σε φάω." και στη συνέχεια άρχισε να τον δαγκώνει.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση που έγινε στην αστυνομία, η νεαρή δάγκωσε το χέρι και τα χείλη του άτυχου ηλικιωμένου, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί πριν καταφέρει να δραπετεύσει και να καλέσει την αστυνομία. Ο Ellis αφού έκανε ράμματα σε τοπικό νοσοκομείο αφέθηκε έπειτα ελεύθερος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε τη Smith με αίματα και ημίγυμνη κοντά στον «τόπο του εγκλήματος», αλλά ότι δεν είχε καμία μνήμη από όσα συνέβησαν και δεν θεωρεί τον εαυτό της ως βαμπίρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του St. Petersburg Mike Puetz.

Η Smith, η οποία συνελήφθη λίγες μέρες πριν, αυτή τη στιγμή τελεί υπό κράτηση με εγγύηση ύψους 50.000 

δολαρίων.
http://www.koulo.gr/2011/09/blog-post_2281.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου