Banner created with MyBannerMaker.com

Οι περαστικοί...!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

"Μόδα είναι θα περάσει η συζήτηση για ΄μένα!"


Για το Master Chef, τις κακές κριτικές που έχει δεχτεί και τον Ant1 μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Έθνος.
"Το Master Chef είναι κάτι εντελώς πρωτότυπο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα και η ασφάλεια που ένιωσα μιλώντας με τους άμεσα εμπλεκόμενους με έκανε να δεχτώ σε μικρό χρονικό διάστημα την πρόταση", λέει χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου.
Ωστόσο, η Ευγενία εξομολογείται πως το πέρασμα της από τρεις εκπομπές δεν θεωρείται καριέρα στην τηλεόραση για 'κείνη και σημειώνει πως θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της όταν εμφανιστεί κάποιο νέο πρόσωπο. "Μόδα είναι θα περάσει η συζήτηση για ΄μένα! Ίσως μόλις βγει κάποιο άλλο καινούριο πρόσωπο...


Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές υπογραμμίζει, "Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν με πτοούν. Ο χρόνος θα τους δικαιώσει ή θα τους διαψεύσει. Δεν είναι στο χέρι μου". Για την αποχώρησή της από τον Ant1, η ίδια δηλώνει πως ήταν θέμα συγκυριών. "Δεν αποφάσισα να φύγω από πουθενά, έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες. Δέχτηκα μια πολύ καλή πρόταση. Αυτό είναι όλο. Στις επαγγελματικές αποφάσεις δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου