Banner created with MyBannerMaker.com

Οι περαστικοί...!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οι δύο νέοι που θα είναι «Μες στην καλή χαρά»!

H εκπομπή «
Μες στην καλή χαρά», η αγαπημένη μας παρέα τα Σαββατοκύριακα, θα βάζει χρώμα στα πρωινά μας και θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά! Με κέφι, ζωντάνια και αμεσότητα η Ναταλία Γερμανού και μαζί της η Σίσσυ Χρηστίδου, θα μοιράζονται με όλους μας τις πιο χαρούμενες κα
ι ανέμελες στιγμές της εβδομάδας. Μοναδικά θέματα, περίεργες ειδήσεις,
ανατρεπτικές συνεντεύξεις, ξεχωριστοί καλεσμένοι, gossip, παιχνίδια, μόδα, μαγειρική, μουσική και όλα εκείνα που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεσή μας!
Και φέτος συνεχίζει στο «Μες στην καλή χαρά» ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, που ξεχωρίζει με το χιούμορ και τις πάντα μοναδικές του ατάκες! Η συντροφιά όμως μεγαλώνει αφού προστίθενται δύο νέα φρέσκα πρόσωπα. Ο Βασίλης Λιάτσος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, με σπουδές στα Οικονομικά και την αθλητική δημοσιογραφία, θα κάνει το ντεμπούτο του στο «Μες στην καλή χαρά» με ρεπορτάζ και ειδήσεις από την επικαιρότητα.
Νέο πρόσωπο και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, που αν και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακά, φέτος δοκιμάζεται τηλεοπτικά. Ο Παύλος Σταματόπουλος συνεχίζει επίσης για τρίτη χρονιά στην πρωινή παρέα του Σαββατοκύριακου. Η κεφάτη παρέα του «Μες στην καλή χαρά» θα βάζει πολύχρωμες πινελιές και ταξιδιάρικες μελωδίες στα Σαββατοκύριακά μας με διάθεση πάντα μες στην καλή χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου